Home > #Hoofdnieuws > Racing Show Kortrijk onverdeeld succes

Racing Show Kortrijk onverdeeld succes

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Een succes over de hele lijn. Dat mag toch gezegd worden over de eerste editie van de Racing Show en Foto Expo die afgelopen weekend plaats had in het Leie Center in Kortrijk.

Van de 200 tentoongestelde foto’s werden er ongeveer de helft verkocht. Gedurende het weekend kwamen er ongeveer 2500 bezoekers over de vloer. Moeten we het nogmaals herhalen dat alle opbrengsten van deze 1ste Racing Show in het Leiecenter volledig gaan naar de vzw Kinderkankerfonds? Een mooi resultaat dus voor de ploeg van RM magazine, die dit voor de eerste maal organiseerden. Dat kon natuurlijk allemaal niet zonder de medewerking van de mensen van Renties, die kostenloos de gebouwen van het Leie Center ter beschikking stelden, en ook niet zonder de standhouders, de medewerkers en de vele rijders en fotografen die hun materiaal vrijwillig aanboden en tentoonstelden.

Mooie afsluiter Racing Show

Een babbel met Yvette Fontaine, tot nader order één van de succesvolste vrouwen uit onze autosportgeschiedenis, of een ontmoeting met de Kortrijkse burgervader Vincent Van Quickenborne, of toekijken hoe Belgisch rallykampioen Vincent Verschueren het beste van zichzelf gaf in een sessie op de simulator, of een handtekening van regionaal rallykampioen Steven Dolfen… en dat alles in een uniek decor tussen de mooiste racewagens… Het was allemaal mogelijk dit weekend in het Kortrijkse Leiecenter.

We eindigen daarom met een dooddoener van jewelste, maar …. de afwezigen hadden dit keer nog meer dan ooit ongelijk!

 

(galerij: wb)

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Racing Show Expo Leiecenter” _builder_version=”3.0.72″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” gallery_ids=”13978,13979,13980,13984,13981,13982,13989,13985,13983,13986,13987,13988,13991,13992″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” border_style=”solid” auto=”on” auto_speed=”4000″ title_font_size=”6″ caption_font_size=”10″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50