Home > #Hoofdnieuws > Racingshow en foto expo tvv het kinderkankerfonds

Racingshow en foto expo tvv het kinderkankerfonds

Wie dit weekend nog geen plannen heeft moet absoluut eens afzakken naar Kortrijk. In het Leie Center organiseert RM Magazine samen met een hoop andere enthousiastelingen een heuse racingshow. Voor de autoliefhebbers zijn er twee volledige tentoonstellingshallen met (soms zeer unieke) racewagens van circuit tot rally, over autocross tot eenzitters. Daarnaast nog vele verzamelobjecten van race-overalls (o.a. de Dakar-overall van Koen Wauters) tot rallyplaten en de gelegenheid om bij de legendarische Yvette Fontaine, één van de bekendste racende vrouwen die België ooit telde, haar biografie te kopen.

Wat meer is is dat vele fotografen van over het ganse land foto’s hebben aangeleverd die in groot formaat werden afgedrukt en die ter plaatse in het Leie Center tentoon worden gesteld.

Voor het Kinderkankerfonds is de foto-expositie het belangrijkste. Een resem aan autosportfotografen leverden foto’s van diverse wedstrijden. Die werden door Grafimom uitgeprint en daarna op kader gezet (dibond, 60×40 cm). Ze kunnen worden gekocht voor 29 euro. De opbrengst gaat integraal naar het Kinderkankerfonds. Steun voor professor Benoït en zijn team die het zullen gebruiken bij hun strijd tegen de slepende ziekte.

Dat de organisatie het hart op de juiste plaats heeft bewijst ze door de steun die het kinderkankerfonds tijdens dit evenement mag genieten.

Place to be: Leie Center, Meensesteenweg 95 te 8500 Kortrijk.
Deuren zijn geopend vandaag van 10.00 u – 21.00 uur en morgen (zondag 11/02) van 10.00 u – 19.00 uur. Aan de inkom betaal je €5.