Home > Circuit > Drie Belgen in sterke ADAC GT3

Drie Belgen in sterke ADAC GT3

Nu er niet minder dan drie Belgen aan de start verschijnen van de ADAC GT Masters, zal het Duitse GT3-gebeuren ook bij ons op de nodige aandacht kunnen rekenen. Bovendien lijkt de editie 2018 een grand cru te worden. Niet minder dan acht verschillende merken, met 23 teams en 37 wagens tekenen immers present.

Dries Vanthoor en Fred Vervisch doen het zoals geweten met Audi, Adrien de Leener met Porsche, maar daarnaast staat er nog schoon volk aan de start in Duitsland. Zo zien we twee Honda NSX GT3 van Honda Racing. Ferrari maakt dan weer een comeback met HB Racing en twee 488 GT3. Callaway Competition verdedigt met de Corvette C7 GT3-R zijn titel en dat onder meer tegen twaalf Audi R8 LMS. Ook BMW, Porsche, Mercedes en Lamborghini zijn erbij.

De strijd start op 14 en 15 april in Oschersleben.

You may also like
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
In een notendop: GT en DTM
E-Circuit: All-stars racing night met GT3-wagens
IGTC: weinig wagens in Laguna Seca