Home > #Hoofdnieuws > Legend Boucles, met alle tradities vandien…

Legend Boucles, met alle tradities vandien…

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Vandaag op het programma in de Legend Boucles, 6 regelmatigheidstrajecten (RT) en 122 km aan proeven. Voorlopig zitten we halfweg doorheen de zaterdag. En een aantal tradities blijven behouden: de sneeuw (die zich op de middag inzette over de streek van Bastogne), veel toeschouwers en … een niet werkende “live” timing. Maar vergeet dit klassement want deze Legend Boucles gaan in de eerste plaats over … fun!

Toch één mededeling: wie op de proef van Mirwart staat te verkleumen: de timing heeft minstens een uur vertraging wegens een takelwagen op het parcours, die de wagen van Cherain moest ruimen. Pas om 12u30 zal RT4 van start gaan!
RT3 werd ondertussen geannuleerd voor de overige deelnemers aan de categorie Challenger.

Duval voor Munster

Er is uiteraard wel een klassement. Hoewel Thierry Neuville, met naast zich Gilsoul op de Opel Corsa, niet in het officiële klassement wordt opgenomen, hebben de organisatoren hem er voor de aardigheid toch tussen gezet. Als referentie zeg maar. En ja hoor, onze beste WRC rijder ooit maakt zijn naam en faam volop waar, met een … eerste plaats. Als we Neuville wegdenken dan zien we Francois Duval aan de leiding, voor Bernard Munster (+2 sec.). Volgen dan Bouvy (+ 11,05), Stouf (+ 12,00), Caprasse (+ 18,00), Pearcey (+ 24,00), de Mévius (+ 27,00) en Bryan Bouffier. Onderweg verloren we al Xavier Bouche (wiel afgereden) en dus Cedric Cherain (versnellingsbak). Door de vertraging zijn de klassementen in Classic en Challenger zeer onvolledig en dus absoluut niet relevant.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Legend Boucles: tweede op rij voor Van Dalen-Minguet
Legend Boucles: Blérot en Dauby, rijders uit de regio winnen BMW dubbelslag
Legend Boucles: Hirvonen en Duez aan het werk
Legend Boucles: wat u moet weten