Home > #Hoofdnieuws > Legend Boucles nog 5 jaar in Bastogne

Legend Boucles nog 5 jaar in Bastogne

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

In de marge van de editie 2018 werd vanmiddag bekend gemaakt dat de organisatoren van de Legend Boucles en de stad Bastogne (Bastenaken) een akkoord bereikt hebben voor de komende 5 jaren. Burgemeester Benoît Lutgen was duidelijk opgezet met de zeer professionele aanpak van organisator Pierre Delettre en zijn ploeg.
Onze verhuis van drie jaar geleden is een succes over heel de lijn“, becommentarieerde Pierre Delettre : “We werden in Bastogne met open armen ontvangen . Hier kent men geen problemen, alleen maar oplossingen! We voelen ons hier echt welkom en iedereen werkt mee aan dit feest. We ontdekten een nieuw speelterrein, in één van de mooiste regio’s van België. Een geslaagd huwelijk dus.”

(i.s.m. speedactiontv/ foto: Jacques Letihon)

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Legend Boucles: tweede op rij voor Van Dalen-Minguet
Legend Boucles: Blérot en Dauby, rijders uit de regio winnen BMW dubbelslag
Legend Boucles: Hirvonen en Duez aan het werk
Legend Boucles: wat u moet weten