Home > #Hoofdnieuws > Porsche GT3 Cup Benelux maakt kalender bekend

Porsche GT3 Cup Benelux maakt kalender bekend

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

KALENDER 2018
19 april Test Day – Spa-Francorchamps
3-5 mei FIA WEC – Spa-Francorchamps*
19-21 mei Jumbo Racing Days by Max Verstappen – Zandvoort*
9-10 juni Porsche Racing days – Zandvoort
26-28 juli Total 24 Hours of Spa – Spa-Francorchamps
15-16 september FIA Truck Grand Prix – Zolder
13-14 oktober GT4 Series – Le Castellet*

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″]

De kalender van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux ligt helemaal vast. Tijdens het laatste weekend van juli werken de deelnemers van de Challenge een manche af in het voorprogramma van de Total 24 Hours of Spa, de belangrijkste GT-wedstrijd ter wereld.

We herinneren er nog even aan dat het seizoen begint met races in het voorprogramma van het wereldkampioenschap endurance (FIA WEC) in Spa-Francorchamps (3 tot 5 mei). Nadien volgen de Jumbo Racing Days by Max Verstappen in Zandvoort (19-21 mei) en een tweede confrontatie in de Nederlandse duinen, ter gelegenheid van de Porsche Racing Days (9-10 juni). Na de race in het kader van de 24 Uur van Spa (26-28 juli) prijkt ook Circuit Zolder op de kalender: het Porsche-peloton maakt er in september zijn opwachting tijdens de FIA Truck Grand Prix (15-16 september). De seizoensfinale wordt op 13 en 14 oktober gehouden op het circuit van Paul Ricard in Frankrijk

Het aftellen is dus begonnen en de strijd voor de opvolging van Xavier Maassen (met DVB Racing kampioen in 2017) en Glenn Van Parijs (met Belgium Racing laureaat in Klasse B) is meer dan ooit open!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]