Home > Historic > Parcoursfraude in Legend Boucles vermeden

Parcoursfraude in Legend Boucles vermeden

Organisator Pierre Delettre van de Legend Boucles in Bastogne, de wedstrijd die dit weekend het Belgische autosportseizoen inluidt, heeft via zijn Facebook bekend gemaakt dat één of meerdere personen getracht hebben het (geheime) parcours bekend te maken. Verkennen is in de Legend Boucles (op vrijdag voor de wedstrijd na, en alleen voor de proeven van zaterdag), verboden en de organisatie heeft dan ook niet geaarzeld om justitie van de fraude op de hoogte te brengen. “Ik kan dan ook geen verdere commentaar geven“, aldus Delettre. “Maar sommige mensen moeten dringend wel eens volwassen worden.”

 

You may also like
Legend Boucles 2023: twee Kevers aan de start
Legend Boucles 2023: lijst mooie namen aan de start groeit
Legend Boucles: Cherain voor de winst
In een notendop: rally