Home > Rally > BRC > Eerste deelnemers Rally van Haspengouw bekend

Eerste deelnemers Rally van Haspengouw bekend

Op een kleine maand van de start van de opener van het Belgian Rally Championship, zijn de eerste deelnemers bekend. Die traditionele eerste wedstrijd is uiteraard de Haspengouw Rally, in en om Landen, en de organisatie kondigde vandaag 11 namen aan. De enige R5 is voorlopig regerend kampioen Vincent Verschueren, die Skoda trouw blijft. De voorlopige deelnemerslijst vindt u hier. De Haspengouw vindt plaats op 24 februari.

You may also like
BRC 2023: Jos Verstappen en Renaud Jamoul met Skoda
Arctic rally: plezier op ijs en sneeuw, met onder meer ex-F1-winnaar Heikki Kovalainen
2WD Trophy: kampioen Bruno De Wilde met Clio in 2023
Industrie: SKODA lijdt onder de coronacrisis, dat tonen de cijfers van het eerste kwartaal aan