Home > Circuit > Cadillac op pole in Daytona

Cadillac op pole in Daytona

De Nederlandse rijders van Wayne Taylor Racing, Renger van der Zande, vorig jaar nog de teamgenoot van Marc Goossens, heeft de pole voor de 24 Uur van Daytona veroverd in zijn Cadillac DPi-VR. In de laatste seconden ging hij over Helio Castroneves (Acura ARX-05 Penske Racing), en dat voor 7 duizendsten van een seconde. Action Express Racing en Filipe Albuquerque (Cadillac DPI-VR) pakten de derde plek, Fernando Alonso (Ligier JSP-217 United Autosports), was 13de. In GTLM was de pole voor Jan Magnussen en Corvette. Laurens Vanthoor zette zijn Porsche 911 RSR op de derde plaats.

You may also like
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
Daytona 24: Iron Lynx maakt bemanningen bekend, Sarah Bovy aan de start
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge
In een notendop: ADAC GT Masters, IMSA en ALMS