Home > #Hoofdnieuws > Sainz en Peugeot in het oog van de storm

Sainz en Peugeot in het oog van de storm

In de Dakar is een kleine controverse ontstaan na een incident tussen leider Carlos Sainz en een motorrijder in de 7de etappe. De jury vond een manoeuvre van de Spaanse Peugeot-rijder gevaarlijk en hij kreeg een straf van 10 minuten. Peugeot tekende echter beroep aan, “omdat de straf oneerlijk en unfair zou zijn. De beslissing is onbegrijpelijk en het is zijn woord tegen het onze…”, klonk het bij Peugeot.

You may also like
Dakar 2023: Loeb voor zijn zesde, Al-Attiyah op weg naar zege
Dakar 2023: eerste deel marathon Empty Quarter maat voor niets, de Mevius in de problemen
Dakar 2023: G Rally Team na acht etappes leider in de categorie T3 
Dakar 2023: weer ritwinst voor Nasser Al-Attiyah en Toyota