Home > #Hoofdnieuws > Louis Machiels weer met AF Corse

Louis Machiels weer met AF Corse

Louis Machiels treedt ook in 2018 weer aan met AF Corse in de Blancpain GT Endurance. Onze landgenoot, tweevoudig kampioen met het Italiaanse team in Pro/Am, doet dat met Niek Hommerson en Andrea Bertolini. Machiels en zijn teamgenoten zijn deel van een enorm programma van het Italiaanse Ferrari team.

Naast de bolide met de snelle Limburger in Blancpain, zijn er uiteraard niet minder dan vijf wagens in WEC GTE: in GTE-Pro zijn er Calado/Pier Guidi en Bird/Rigon, terwijl in GTE-Am we bolides zien van Spirit of Race, MR Racing en Clearwater Racing. Het team zal ook in ELMS van start gaan en met een Ligier in de Michelin Cup en in Le Mans zien we niet minder dan 8 bolides van het team van Amato Ferrari.