Home > WRC > Fins toptalent Suninen achtmaal in WRC

Fins toptalent Suninen achtmaal in WRC

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/01/12863_TeemuSuninen-Germany-2017_001_592x333.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Teemu Suninen zal in 2018 achtmaal aan de start verschijnen van het WK rally en dat in een Ford Fiesta WRC van M-Sport Ford. Op het menu van het 23-jarige toptalent staan de wedstrijden in Zweden, Mexico, Portugal, Sardinië, Finland, Turkije, Wales en Spanje. Uiteraard zijn de teamgenoten van de Fin wereldkampioen Sébastien Ogier en Elfyn Evans.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Teemu Suninen maakte in 2017 indruk met winst in enkele proeven in Polen en Finland. Naast zijn programma in WRC betwist hij in 2018 ook enkele WK-wedstrijden in WRC2, te beginnen met de Monte Carlo. In die Monte Carlo en op het eiland Corsica is het de Fransman Bryan Bouffier die de derde M-Sport Ford Fiesta bestuurt. Resten dus nog Duitsland, Argentinië en Australië waar het team nog geen derde man heeft.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender