Home > #Hoofdnieuws > Veel interesse voor Ford Fiesta Sprint Cup Belgium

Veel interesse voor Ford Fiesta Sprint Cup Belgium

Naast de hele reeks aanwezige teams, rijders en pers gisteren op de presentatie van Ford Fiesta Sprint Cup Belgium, zijn er ondertussen nog andere namen, die zich de laatste 24 uur kenbaar hebben gemaakt. Onder meer Fré Jonckheere, maar ook Jens Verbesselt en Regis Gosselin zien de merkencup van Ford als een prima competitie om te racen, of het stuurwiel weer op te nemen na een onderbreking van enige tijd. Ook de snelle routinier Jurgen Van Hover steekt zijn interesse niet onder stoelen of banken.

Een schitterend initiatief”, klonk het bij Fré Jonckheere, die absoluut interesse heeft om weer te gaan racen. “Het is betaalbaar, er is een mooie kalender en het is autosport zoals het moet.

Bij de teams met interesse in de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium zijn onder meer QSR, GCS Racing, Euroracing, Floral, een nieuwe structuur rond Niels Lagrange, X-Pectmotorsport, EMG Motorsport en EJ Automotive.

Van de broers Ayrton en Yannick Redant, Hanne Terium en Romain Degeer was al geweten dat zij erg veel interesse voor de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium hebben.

De organisatie liet gisteren ook weten aan een mooie prijs voor de snelste rijders te werken, heeft een ontwerp voor Tv en werkt aan een akkoord met diverse (technische) partners. Ook de site werd in Brussel gelanceerd: https://www.ffscb.be/