Home > #Hoofdnieuws > Dakar: Nani Roma out met letsel

Dakar: Nani Roma out met letsel

X-raid Mini rijder Nani Roma hield letsels over aan hoofd en nek bij een crash aan het einde van de 3de etappe gisteren. De dubbelkampioen rolde zijn Mini John Cooper Works rallywagen op één kilometer van de finish op het einde van de 296 km tellende proef tussen Pisco en San Juan de Marcona.

De Catalaan haalde nog wel de finish maar ondervond hoofd-en nekpijnen. Hij werd met de helikopter afgevoerd en zal vandaag naar het ziekenhuis in Lima, Peru, worden getransporteerd. De Dakar zit er anno 2018 voor Roma, toch een van de favorieten definitief op. Op de foto zien we Roma toen het nog allemaal goed liep in de derde etappe.

(foto: dakar.com/aso – florent gooden)

You may also like
Dakar 2023: Loeb voor zijn zesde, Al-Attiyah op weg naar zege
Dakar 2023: eerste deel marathon Empty Quarter maat voor niets, de Mevius in de problemen
Dakar 2023: G Rally Team na acht etappes leider in de categorie T3 
Dakar 2023: weer ritwinst voor Nasser Al-Attiyah en Toyota