Home > #Hoofdnieuws > De 40ste Dakar is gestart

De 40ste Dakar is gestart

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/01/cd21d.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Vandaag start de 40ste Dakar, met een soort proloog als u wil. Op het menu tussen de hoofdstad Lima en de stad Pisco staan 242 kilometer voor zowel wagens, vrachtwagens, quads als motoren. In die 242 kilometer zitten 29 kilometers tegen de chrono. Alle Belgen hebben de start gehaald en dus is het uitkijken naar de eerste successen… en problemen. Het was de Franse motard Bruno Scheurer overigens die als eerste onderweg mocht.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]