Home > #Hoofdnieuws > Terugblik op vier jaar Team Peugeot-Hansen in RX

Terugblik op vier jaar Team Peugeot-Hansen in RX

Het jaareinde nadert nu echt wel met rasse schreden. Ondertussen wachten rallycrossfans in spanning af welke teams met welke rijders half april zullen starten in Barcelona voor de eerste WK-manche van het rallycross-seizoen 2018. Terwijl Peugeot reeds in oktober bekendmaakte in rallycross te blijven mèt Sébastien Loeb en ook Volkswagen er normaliter opnieuw bij is met PSRX is het wel erg lang geduld oefenen vooraleer andere teams hun plannen ontvouwen. In oktober was het overigens nog niet helemaal zeker of Peugeot met Kenneth Hansen zou blijven samenwerken maar die samenwerking werd enkele weken geleden wèl bevestigd. Met uitzondering van Loeb zelf is er echter nog geen nieuws over de overige rijders.

In afwachting blikt Peugeot-Hansen wel terug op de avonturen gedurende de afgelopen vier jaar.