Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… Michiel Verhaeren?

Hoe was 2017 voor… Michiel Verhaeren?

Je moet geen jaren eenzitters gereden te hebben om van de autosport te genieten. Dat bewijst de jonge Brusselse ondernemer Michiel Verhaeren. Ook hij blikt dan ook graag op zijn seizoen terug.

Hoe was je seizoen 2017?

“De bedoeling was om dit jaar uit te komen met een BWM M4, deze hebben we echter niet op tijd afgekregen. Daardoor zijn we het seizoen begonnen¬† met een Porsche. Voor mij was dit een zeer grote stap gezien ik van een BMW M235 Cup kwam. Ik heb een moeilijke start gekend met de Porsche, zeker in het begin op de SPA400 waar het al vroeg tijdens het weekend slecht afliep… We hebben toen beslist niet bij de pakken te blijven zitten en ons op de rest van het BGDC kampioenschap te richten. Met mooie resultaten als gevolg: 2de in Dijon, 1ste in Zandvoort…”

En het hoogtepunt van 2017

“Het hoogtepunt van dit seizoen was ongetwijfeld de 24 Uur van Zolder waar we in de Belcar 1 klasse tegen de grote kleppers uitkwamen… Hier een 2de plaats veroveren tijdens de zwaarste race van het seizoen, was iets dat ik in de verste verte niet had durven dromen.”

2018?

“Voor het seizoen 2018 zijn we nog verschillende pistes aan het bekijken, hierover volgt nog meer info.”