Home > #Hoofdnieuws > Autosalon Brussel: naar een nieuwe recordopkomst?

Autosalon Brussel: naar een nieuwe recordopkomst?

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Het spitsuur

Files richting autosalon, het is op zich een tegenstelling natuurlijk. Traditioneel zijn de ochtenduren en de late namiddag de drukste periodes voor de bezoekers.
Wie de de trein en metro neemt, profiteert van de voordelige B-dagtripformule (vervoer + toegang Salon) van de NMBS. Meer info op nmbs.be/autosalon
Kom met een gedeelde auto en profiteer van gratis voorbehouden parking nabij ingang zuid (Atomium-zijde, voor paleis 3).
Doe aan carpooling! Indien je met minimaal vier personen per auto naar het Salon komt tijdens het weekend (13, 14, 20 en 21 januari) en de voucher download/afprint op de Salonwebsite, is je toegang tot parking C alvast gratis (anders € 5,00) !
Wens je in alle rust en stilte het Salon te bezoeken ? Koop dan een avant-première ticket voor het Salon in onze webshop. Op donderdag 11 januari is het Salon immers open voor onze professionele bezoekers, maar ook jij kan voor die dag een ticketje kopen ( het is dan wel ietsje duurder 35,25 €). Meer info op www.autosalon.be

Openingsuren
  • in de week is het salon geopend van 11 tot 19 uur
  • in de weekends van 10 tot 19 uur
  • de nocturnes tot 22:00 uur zijn er op 12, 15 en 19 januari.

Je kan je Salontickets online aankopen via de website (www.autosalon.be).
De tickets zijn goedkoper online (€ 13,25) dan aan de kassa (€ 15,00)
Er is 20% bijkomende korting op de ticketprijs voor dinsdag 16, woensdag 17 of donderdag 18 januari
(aanbod enkel geldig via de online ticketshop).

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Voor de liefhebbers van glimmende droomwagens, of de geïnteresseerden op zoek naar een nieuwe wagen en die de markt willen verkennen, of al wie zich wil verdiepen in de hedendaagse wereld van de auto’s en motoren, is er weer het Europese Autosalon van Brussel. Voor de 96ste keer al! Dromen van vierwielers en tweewielers, het kan opnieuw op de Heizel, van 12 tot 21 januari.

Het is iedere editie opnieuw raak op de Heizel. Voor het ‘bedrijfswagensalon’ in 2017, ook wel het ‘kleine’ Salon genoemd scoorde men niet minder dan 437.112 bezoekers! Dat nieuwe record laat vermoeden dat ook dit volgende ‘grote’ salon opnieuw een succesnummer zal worden. Organisator FEBIAC voorziet voor het Salon 2018 meer plaats voor de motoren. De tweewielers verhuizen naar de Paleizen 8 en 9 terwijl de auto’s Paleizen 1, 3, 4, 5, 6, 7, 11 en 12 in beslag nemen.
Heel wat nieuwigheden worden voorzien en voor het eerst wordt er een volledig paleis voorzien voor micromobiliteit en gedeelde mobiliteit. Opgelet: deze thematentoonstelling in Paleis 10 is voor het grote publiek toegankelijk tijdens de drie laatste dagen van het salon, op 19, 20 en 21 januari.

Van vrijdag 12 tot zondag 21 januari kan het grote publiek het 96ste autosalon van Brussel ontdekken.

(foto: febiac)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Het Autosalon en het dagdagelijkse leven
Autosalon: ook Circuit Zolder aanwezig
Maserati presenteert modeljaar 2019 programma op Salon van Brussel
Colette wordt 9 jaar …