Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… Jourdan Serderidis?

Hoe was 2017 voor… Jourdan Serderidis?

Jourdan Serderidis heeft er een mooi seizoen 2017 opzitten. De gentlemen driver beleeft zijn sport met evenveel passie als veel jonge rijders en is een voorbeeld van hoe leeftijd geen grens mag zijn! De zakenman groeide de voorbije jaren naar een mooie titel in de WRC Trophy dit seizoen.

Hoe was je seizoen 2017?

“2017 was voor mij de apotheose van mijn rally-activiteiten. Ik behaalde een wereldtitel en bovendien scoorde ik mijn eerste WK-punten in Australië, dankzij een 11de plaats algemeen. Uiteraard hou ik een zeer fijn gevoel aan het voorbije seizoen over!”

En je mooiste moment?

“De felicitaties van Fred Miclotte na de zege in de Rallye des Ardennes.”

En 2018?

“Bewijzen dat mijn titel in de WRC Trophy mij zal toelaten om grenzen te verleggen in de vijf wedstrijden die ik ga rijden: Ardennes, Haillot, Acropolis, Deutschland en Australia.”