Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… Marnik Battryn?

Hoe was 2017 voor… Marnik Battryn?

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/12/battryn1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Marnik Battryn is één van die jonge kerels uit ons Belgenland die zich een weg wil banen in de autosport. Geen eenzitters voor de 22-jarige student uit Mechelen, maar wel toerwagens, GT’s en prototypes. Marnik had net voor de Kerst nog even tijd om terug te blikken en naar 2018 te kijken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Hoe was je seizoen 2017?

“Dit jaar was mijn eerste jaar in de autoracerij, het doel was om ervaring te vergaren en zoveel mogelijk te leren op alle vlakken. Ik kom uit de kartingwereld en ik had dus niet echt een idee wat het ging worden. Ik heb binnen de structuur van Christophe Pampel en zijn zonen, Euroracing, de kans gekregen om mijn eerste stappen te zetten.”

Wat was je mooiste ervaring?

“Mijn mooiste ervaringen in 2017 was mijn eerste race met Stienes Longin van wie ik enorm veel geleerd heb en ook de Nascar test in Franciacorta was bijzonder indrukwekkend. Het is autoracen in zijn puurste vorm.”

En 2018?

“De plannen worden ten gepaste tijde gekend gemaakt er wordt hard aan gewerkt. Ik wil er echt staan in 2018!”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]