Home > #Hoofdnieuws > Vaarwel…

Vaarwel…

Gisteren, zondag, was een vreemde dag. Een zondag op het einde van een lang autosportseizoen waarin we plots uit onze comfortzone werden gehaald door drie overlijdens. Drie mensen die in de autosport een leegte zullen achterlaten.

In Frankrijk naam de ACO afscheid van Martin Goureau, de man die verantwoordelijk is voor het circuit van de 24 Uur van Le Mans. In Italië zullen de lezers van Autosprint het dan weer moeten doen zonder de stukken van Marco Ragazzoni, een warme en kleurrijke figuur met een absolute liefde voor de uithoudingsracerij.

Maar ook dichter bij huis werd het heel stil, want Renaud Kuppens, een man die al jaren ons land op internationaal niveau vertegenwoordigt in diverse competities, verloor zijn 11-jarige zoontje na een ziekte. Autosportwereld.be drukt zijn medeleven uit voor de familie en vrienden van Timo.

Op dergelijke momenten wordt autosport bijkomstig, erg bijkomstig zelfs en blijkt nog maar eens hoe fragiel het leven kan zijn…