Home > Circuit > Ticketverkoop Total 6 Uren van Spa-Francorchamps van start

Ticketverkoop Total 6 Uren van Spa-Francorchamps van start

Eau Rouge, Blanchimont, Pouhon, La Source… Zoveel legendarische namen in één en hetzelfde autosportevenement : de ticketverkoop van de Total 6 Uren van Spa-Francorchamps is van start gegaan, het is dus tijd om deze afspraak in uw agenda te noteren en uw reis te organiseren !

Deze openingswedstrijd van het Superseizoen van het Wereldkampioenschap Endurance van de FIA (WEC), die zal plaatsvinden op zaterdag 5 mei, belooft op verschillende manieren historisch te zijn : Het gaat om het begin van het «overgangsseizoen», waarbij de 24 Uren van Le Mans 2019 de slotmanche van de WEC zal zijn ; daarnaast zal het ook de traditionele generale repetitie zijn voor de allergrootste endurancewedstrijd ; en voor de eerste keer van het seizoen in 2018 zullen de concurrenten zich met elkaar meten op de piste, en dit op een locatie die al sinds lang een van de favorieten is, zowel bij piloten als bij fans. Nog meer om te zien, nog meer om te volgen, nog meer animatie, nog meer passie ! Open toegang tot de paddock, handtekeningensessies met de piloten, alsook een zeer breed aanbod van entertainment voor het hele gezin, zowel op als naast de piste. En natuurlijk zijn er ook de sensationele voertuigen die het tegen elkaar opnemen, wiel aan wiel. De motoren zullen luid weerklinken in de bossen van de Ardennen…

Zoveel redenen om je tickets nu te kopen !
De tickets voor dit weekend van 3 tot 5 mei zijn beschikbaar met een uitzonderlijk lanceringsaanbod van 26 euro, een tarief dat geldig is tot 15 januari 2018. Na deze datum zullen de tickets tot 1 mei te koop zijn aan slechts 32 euro. Voor wie zijn tickets ter plaatse aan de kassa wil kopen, geldt het tarief van 36 euro per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de toegang
gratis. Om tickets te kopen voor deze altijd zeer populaire race, zowel bij Belgische fans als bij enduranceliefhebbers uit Frankrijk, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, kan u terecht op www.ice-lux.com