Home > #Hoofdnieuws > SRO komt met GT4 Nordic, Central en Belgium Cups

SRO komt met GT4 Nordic, Central en Belgium Cups

SRO Motorsports Group drie nieuwe Europese GT4 kampioenschappen in 2018 met GT4 Nordic European Cup, GT4 Central European Cup en GT4 Belgium.

Last month the promoter’s founder and CEO, Stephane Ratel, unveiled plans to launch several new GT4 series over the next two years. Today, SRO can add further details to that original announcement ahead of a packed 2018 season.
De greep van SRO op de GT4 omvat nu twee op zichself staande kampioenschappen, de GT4 European Series en het Franse kampioenschap van de FFSA GT (GT4 France) terwijl de klasse ook wereldwijd nog in de kijker loopt met de Blancpain GT Series Asia, Pirelli World Challenge, British GT, China GT en Australian GT. Een succes dat veelal te danken valt aan de uitgekiende Balance of Performance (BoP).

GT4 Belgium maakt gebruik van een gedeelde kalender met de GT4 Central en GT4 European Series. Naast Zolder en Spa-Francorchamps komen er twee verplaatsingen naar de Nürburgring en één naar Zandvoort. Er zullen aparte podia en aparte punten worden toegekend. De seriemanager wordt toerwagenlegende Pascal Witmeur, die zal optreden voor SRO.