Home > #Hoofdnieuws > Andreas Bakkerud ontdekt de Trophée Andros

Andreas Bakkerud ontdekt de Trophée Andros

De Noor Andreas Bakkerud, de afgelopen jaren een vaste waarde in het WK Rallycross, zal volgend weekend deelnemen aan de derde manche van de Trophée Andros. Die wordt verreden in Andorra. Bakkerud zal een Renault Captur van het team DA Racing besturen en dat in de klasse “Elite Pro”. Bij DA Racing vindt hij met de Fransman Jean-Baptiste Dubourg een andere rallycrosser als teamgenoot. Dubourg staat voorlopig tweede na twee wedstrijden.

Bakkerud zelf kwam de afgelopen twee seizoenen voor het team van Hoonigan Racing (Ken Block)  in actie in World RX met een Ford Focus. Na de aankondiging begin oktober dat het team zijn RX-activiteiten stopzet is de Noor naarstig op zoek naar een nieuw zitje in het WK Rallycross.

(bron persbericht DA Racing, foto DA Racing)