Home > Circuit > Kalender Belgian Max Challenge karting

Kalender Belgian Max Challenge karting

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/kalender-bmc.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De kalender voor de Belgium Max Challenge 2018 kartingcompetitie is gereed. Er worden dit jaar vijf wedstrijden georganiseerd op vier verschillende circuits. De BMC is ook dit jaar wederom het officiële Belgisch kampioenschap Rotax Max van de RACB. Aan het einde van het kampioenschap zal blijken welke Belgische rijder Team Belgium mag vertegenwoordigen in zijn klasse tijdens de prestigieuze Rotax Max Challenge Grand Finals 2018. Tickets zijn beschikbaar voor : Micro Max, Mini Max, Junior Max, Senior Max en DD2 Max

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]