Home > Circuit > Jonge Belgische talenten voelen Europese Nascar aan de tand

Jonge Belgische talenten voelen Europese Nascar aan de tand

De voorbije dagen hebben een aantal jonge kerels uit alle uithoeken van de autosportplaneet de kans gekregen om de Europese Nascar bolides aan de tand te voelen. Vandaag waren dat onder meer onze landgenoten Maxim Pampel, Niels Lagrange en Mathieu Detry. Zij kregen goede raad van niemand minder dan Bobby Labonte. Hij won de NASCAR Busch Series in 1991 en de Winston Cup in 2000.

“Het was echt geweldig leuk”, aldus Maxim Pampel aan de telefoon bij autosportwereld.be. “Ik ben trots dat ik deze kans kreeg en het was inderdaad een zeer internationaal gezelschap dat hier vandaag aan de slag kon. Ondanks mijn minder goede zitpositie, ik ben behoorlijk groot, was het toch een erg positieve ervaring. Ik zou van deze reeks zeker mijn objectief voor het komende seizoen kunnen maken.”

Herhalen we dat ook onder meer Tom Boonen de kans kreeg om de Europese Nascar aan de tand te voelen.

You may also like
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
In een notendop: Supercars All Star, NASCAR & EuroNascar
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
NASCAR: Kyle Larson geschorst voor onbepaalde duur na racistische uitlatingen