Home > #Hoofdnieuws > Ogier verdedigt wereldtitel bij M-Sport Ford

Ogier verdedigt wereldtitel bij M-Sport Ford

M-Sport maakte een einde aan alle speculaties door gisterenavond bekend te maken dat Ogier voor een tweede seizoen in hun Ford Fiesta World Rally Car bij hen blijft.

Zijn teamgenoot wordt Welshman Elfyn Evans, die vorige maand zijn eerste zege in het WK scoorde, net in zijn thuisland Wales. Ogier behoudt ook co-rijder Julien Ingrassia en hoofdsponsor Red Bull.

Ogier sloeg eerder op de maand een aanbod af van Citroën om bij hen terug te keren. Ondertussen werkte Malcolm Wilson volop aan een budget op maat van de eisen van Ogier, en hij vond nu het geld om de Fiesta verder te ontwikkelen in 2018. Wilson maakt zich sterk dat M-Sport volop zijn kansen zal kunnen gaan voor het verdedigen van hun wereldtitel.

In de volgende weken zal er meer duidelijkheid komen omtrent de inzet van een derde wagen. Die zou kunnen gaan naar de Finse revelatie Teemu Suninen en die kan bij gelegenheid aan het stuur worden afgewisseld met WRC2 kampioen Pontus Tidemand.