Home > Circuit > In een notendop: Abu Dhabi F1-F2-GP3-Pirelli

In een notendop: Abu Dhabi F1-F2-GP3-Pirelli

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Formule 2

Alex Albon zette voor ART de besttijd neer in de vrije sessie voor de F2, voor Nato (Campos) en De Vries (Racing engineering). Europees F3 kampioen Lando Norris debuteert met Campos en zette voorlopig een 19de en voorlaatste tijd.

GP3 Series

De Fin Niko Kari (Arden) was de beste in de vrije sessie van de GP3, voor Dorian Boccolacci (Trident) en Nirei Fukuzumi (ART)

Pirelli

De Italiaanse bandenfabrikant kondigde een “hypersoft” band aan en een “superhard” voor gebruik in F1 voor 2018

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Sebastian Vettel scoorde met de Ferrari de beste tijd (1’39″006) in de openingssessie op Yas Marina. Hij was sneller dan de Mercedes van Hamilton, Verstappen (Red Bull), Raikkonen (Ferrari) en Bottas (Mercedes). Mooie prestatie van George Russell, 11de met de Force India- Mercedes voor zijn debuut.

Stoffel Vandoorne pakte de 8ste tijd, één plaatsje achter Alonso en op anderhalve seconde van Vettel. Hij werkte een standaard sessie af zonder problemen.

(foto: ferrarif1)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?