Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… Christophe Pampel?

Hoe was 2017 voor… Christophe Pampel?

Na Bert Longin, die onze terugblik op 2017 opende, is het nu aan een andere veteraan van vele oorlogen, één die ook erg veel waarde hecht aan racen met zijn gezin: Christophe Pampel. Wij schotelden hem dezelfde vragen voor…

Wat vind je van je seizoen 2017?

“2017 was een zeer leerrijk voor ons als rijders en maar ook voor het team. Persoonlijk heb ik me goed geamuseerd met mijn BMW M3, maar ik kijk vooral naar wat mijn zonen hebben laten zien. Maxim heeft een zeer mooi seizoen afgewerkt in zijn prille carrière, Alexander deed het ook goed en we weten ook wat we nog moeten verbeteren. Leren is immers deel van je progressie.”

Wat was je mooiste prestatie?

“Zonder meer het feit dat al onze wagens de finish hebben gehaald in de 24 Uur van Zolder en de Junior titel voor mijn zoon… Ik geniet van zo’n zaken.”

En 2018?

“In 2018 is er normaal Belcar met de Wolf voor Maxim , ik zelf ga mij meer toeleggen op het team en ondersteuning ervan tijdens de wedstrijden van het Belgische uithoudingskampioenschap. Met Alexander rij ik wel wat anders en we hebben ook al wat prille plannen om Maxim ook Europese Nascar te laten rijden. Hij gaat volgende week al testen in Frankrijk.”

You may also like
Belcar: geen prototypes meer in 2022
Zolder 24: Veidec Silver Eagle by Getspeed behaalt de dubbel 24 Uur van Zolder
Zolder 24: Norma leidt, Wolf in het verlies
Zolder 24 FLASH: Bellarosa meteen in de problemen!