Home > Circuit > Lagrange-Vanneste tweede in World Finals, in 2018 hoogst waarschijnlijk weer Supertrofeo!

Lagrange-Vanneste tweede in World Finals, in 2018 hoogst waarschijnlijk weer Supertrofeo!

In Imola hebben Niels Lagrange en Pieter Vanneste hun sterke prestatie van gisteren in de World Final van de Lamborghini Supertrofeo herhaald. Het Belgische duo werd opnieuw knap tweede in de klasse Pro/Am, net als zaterdag. In de algemene uitslag vinden we de Belgen terug op de 12de plaats.

“We worden zo in de einduitslag van de World Finals ook tweede, op 2 luttele punten van de winnaars. We zijn bijzonder tevreden en we kunnen nu al zeggen dat Pieter en ik hard werken om volgend seizoen hetzelfde programma af te werken. Ik ben echt heel gelukkig met deze afsluiter van het seizoen“, aldus nog Lagrange aan autosportwereld.be

Jan Van Uytsel en Hans Fabri reden in de Am-klasse opnieuw naar een mooie ereplaats.