Home > #Hoofdnieuws > Eerste namen voor Kempenrally

Eerste namen voor Kempenrally

De Kempenrally maakt de eerste namen bekend. Het autosportseizoen 2017 kent zijn laatste kampioenen, maar dat wil niet zeggen dat u vanaf nu rustig in uw zetel moet zitten tijdens de weekends. Midden december, op zaterdag 16 december om precies te zijn, staat immers de eerste uitgave van de regularity Kempenrally op de kalender. En niet alleen langs de proeven zal er mooi volk staan, de deelnemerslijst begint ook zo stilaan vol te lopen. Op goed een maand van de wedstrijd, hebben we alvast leuk nieuws voor de liefhebbers van het genre.

Op zaterdag 16 december zal het genieten zijn in en om Turnhout want er beloven hele mooie wagens aan de start van de revival van de Kempenrally te verschijnen. Terwijl de inschrijvingen binnenlopen, kunnen we al enkele opmerkelijke rijders en teams in de kijker zetten:

De band met de geschiedenis van de Kempenrally kan niet beter geïllustreerd worden dan met de deelname van Michel Smets, de laatste winnaar Kempenrally in 1986. Hij zal het doen met een heuse Opel Kadett, een wagen die de Belgische rallysport jaren een gezicht heeft gegeven.

Verschillende regularityspecialisten kijken uit naar de comeback van de Kempenrally en hebben hun inschrijving reeds bevestigd, de strijd voor de zege belooft er dus één op het scherp van de snee te worden. Enkele bekende rallypiloten willen ook deelnemen en zoeken nog een geschikte wagen, maar zullen over afzienbare tijd zeker hun plannen bekend maken.

Guino Kenis is uiteraard net terug uit Groot-Brittanië, waar hij de historische RAC Rally heeft gereden en hij heeft er vrienden gemaakt, want naast enkele Nederlandse teams zijn er ook reeds Franse teams ingeschreven voor de Kempenrally en er is groeiende interesse vanuit Engeland!

Guino Kenis zelf bestuurt zoals geweten een BMW M3, als 0-wagen, de wagen waarmee hij de RAC heeft gereden. Zijn broer Tom start met een BMW 325i

Bovendien krijgt de winnaar van de Kempenrally 2017 50% korting op zijn inschrijving in de Legend Boucles 2018! Men zegge het voort!