Home > Circuit > Porsche Cup kiest voor stabiliteit

Porsche Cup kiest voor stabiliteit

De Porsche GT3 Cup Challenge 2018 wijzigt weinig aan het bekende concept. De weekends blijven twee sprints van 30 minuten tellen en de Fransen vervoegen het veld meerdere malen. Een van de veranderingen is de komst van de tweede generatie van de Porsche 991 GT3 Cup. Die komst zorgt in het seizoen 2018 voor een mix tussen de GEN I en GEN II-bolides.

Gentlemen drivers categorie

Naast de algemene titel en  de Klasse B, komt er een derde categorie in het in de Porsche Cup. De ‘Gentlemen’-klasse is gereserveerd voor rijders van meer dan 50 jaar, en wordt een subcategorie van de Klasse B.

Voorlopige kalender

03-05 mei: FIA World Endurance Championship – Spa Francorchamps
19-20 mei: Jumbo Racing Days – Circuit Park Zandvoort
09-10 juni: Porsche Racing Days – Circuit Park Zandvoort
medio Juli: ?
15-16 september: FIA Truck Grand Prix – Zolder
13-14 oktober: GT4 Series – Circuit Paul Ricard