Home > #Hoofdnieuws > Opvallende Porsche voor Laurens Vanthoor in Macau

Opvallende Porsche voor Laurens Vanthoor in Macau

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Laurens Vanthoor gaat opvallen tijdens de Wereldbeker GT in Macau. In 2016 won hij de race nog op zijn dak in een Audi, nu valt hij op door de livery van zijn Porsche. 911 RSR van Craft-Bamboo Racing.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/vanthoor2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]