Home > #Hoofdnieuws > Armada R5-rallywagens blijft groeien

Armada R5-rallywagens blijft groeien

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/citroen.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De armada aan R5-wagens voor de nationale en internationale rallykampioenschappen blijft groeien. Citro├źn vervangt de huidige DS3 met een C3 in R5-uitvoering, een wagen die in de Franse rally van de Var als 0-wagen dienst doet. Volkswagen doet ons dan weer watertanden met de Polo GTi R5.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/PoloR5_GTI_Sketch_2017.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]