Home > Circuit > In een notendop: Hamilton-Russell-Norris-Lorandi

In een notendop: Hamilton-Russell-Norris-Lorandi

  • Lewis Hamilton wordt vermeld op het lijstje van de Paradise Papers, het onderzoek naar belastingsontwijking. De Brit zou een spookfirma hebben gebruikt op het (autonome) eiland Man en zodoende 4.4 miljoen dollar aan belastingen hebben ontweken bij de aankoop van een privĂ©-vliegtuig.
  • George Russell, de nieuwe kampioen GP3 en een rijder op ons lijstje van “F1 rijders van morgen“, zal tijdens de Grand Prix van Brazilie en Abu Dhabi de vrijdagstrainingen afwerken voor Force India.
  • Lando Norris, een andere “F1 rijder van morgen” werd (niet zo verrassend) aangeduid als reserverijder voor McLaren. De nieuwbakken Europese kampioen Formule 3 was al een McLaren Junior rijder.
  • Alessio Lorandi vulde de wachttijd naar de seizoensfinale van de GP3 in Abu Dhabi in met een kartwedstrijd. Voor het gekende Tony Kart-TM-Bridgestone kwam de GP3 rijder uit in de categorie OK Junior in de “World Series Karting”, gehouden in het Italiaanse Adria. Lorandi was snelste in de drie kwalificatieraces, zette zijn kart op de pole voor de prefinale en won vervolgens de finale voor de Roemeen Daniel Vasile (DR-Modena)

(foto: amgmercedesF1)

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?