Home > Rally > BRC > Princen lijkt leider in zonnig Hoei, maar timing doet vreemd…

Princen lijkt leider in zonnig Hoei, maar timing doet vreemd…

Na een eerdere voorzichtige start in KP 1, met titelpretendenten Kris Princen op plaats 5 en Vincent Verscheuren op 14, barstte in de Condroz de strijd los in KP2 met een verrassende Ghislain de Mevius die als leider de tweede KP afsloot.

Hij werd  gevolgd door Princen, met op drie Abbring, Cherain op 4 en vervolgens Fernemont. Op KP3, Forseilles, crashte Michel Albert hard, terwijl Princen de bovenhand nam met een snelste tijd op KP3 en later KP4. De laatste proef voor de regroup in Hoei ging dan weer naar Kevin Abbring, die zo nadert tot op één tiende van de leider. Vincent Verschueren kijkt de kat wat uit de boom en is derde. Ghislain de Mevius ging er tijdens KP4 af.

(resultaten onder strikt voorbehoud, want timing loopt in de jaarlijkse Condroz-soep