Home > #Hoofdnieuws > FIA maakt deelnemers Formula e bekend

FIA maakt deelnemers Formula e bekend

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/Schermafbeelding-2017-11-03-om-17.45.39.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De FIA heeft de deelnemerslijst voor het nieuwe seizoen van de Formule e bekend gemaakt. Het seizoen start op 2 en 3 december in Hong-Kong. Het enige opvallende nieuws is dat BMW-DTM-rijder Tom Blomqvist de Nederlander Robin Frijns vervangt. De Nederlander verlaat dus het team van Andretti. André Lotterer staat dan weer als Belg in geschreven en Jérôme d’Ambrosio is er voor de vierde maal bij.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]