Home > #Hoofdnieuws > Stopt Sébastien Ogier?

Stopt Sébastien Ogier?

In een interview met de Tv in Wales, uitgezonden zondag na de wedstrijd, gaf kersvers wereldkampioen Sébastien Ogier een hint over zijn toekomst. Op de vraag of het klopte of hij een mooi voorstel van Citroën en Yves Matton had ontvangen, antwoordde de Fransman: “Ja, maar ook van mijn echtgenote. Zij heeft er heel wat voor over om mij thuis een nieuw leven te laten beginnen.

Sébastien Ogier raakte na het stopzetten van het programma van Volkswagen einde 2016, onderdak bij M Sport van Malcolm Wilson en dat dus met heel wat succes. Het team, dat de Ford Fiesta WRC inzet, pakte afgelopen weekend de titels bij de rijders en de constructeurs. Ogier ligt echter maar onder contract tot eind dit jaar en dus zijn speculaties niet uit de lucht. Citroën of Ford… of neemt Ogier een beslissing zoals Nico Rosberg vorig jaar en stopt hij na 5 wereldtitels met rally? Ogier zou onder meer de risico’s van de rallysport laten meespelen in zijn beslissing.

Wordt vervolgd.