Home > Rally > BRC > In een notendop: Condroz Rally (+deelnemerslijst)

In een notendop: Condroz Rally (+deelnemerslijst)

  • De genummerde deelnemerslijst voor de Rally van de Condroz staat online. Uiteindelijk staat de meter op 158 inschrijvingen
    zie –hier–
  • Onder hen Cédric De Cecco en Jérôme Humblet, die op weg gaan met de Peugeot 208 T16 R5 van Pevatec Racing. Ze hebben echter niet de beschikking over de nieuwe motor evolutie. “Onnodig te klagen”, zegt De Cecco. “We wisten vooraf dat zoiets het geval ging zijn. Maar deze Condroz is op veel niveaus een onbekende factor. Er is het ongelooflijk sterke deelnemersveld. De tp 5 en zelfs de top 10 staat verre van vast. Vooral dan omdat de timing van deze editie een beetje ongewoon is en een deel van de wedstrijd in het donker op zaterdag wordt gevoerd!”
  • Ook ex-wielrenner Marc Streel staat opnieuw aan de start met zijn Mitsubishi Lancer Evo10. Hij zette de bolide in de kleuren van een oud Amerikaans oorlogsfeuilleton, en daarmee verwijst hij naar het feit dat de Japanse “zero” gevechtsvliegtuigen uit de tweede wereldoorlog gebouwd werden door Mitsubishi. De inkomsten van de publiciteit op de achterkant van de wagen zullen gaan naar de stichting tegen artrose. “Ik werd al zo dikwijls gesteund door mijn partners”, vertelt Streel. “Ik wou eens wat terug doen. Nu is er plaats over op de Evo en zo kwam ik op het idee.”
You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50