Home > #Hoofdnieuws > 3 vragen aan de winnaar van de Supercar Challenge: Bart Van Den Broeck

3 vragen aan de winnaar van de Supercar Challenge: Bart Van Den Broeck

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.0.72″][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/10/Supercar-Challenge-Voet-Van-den-Broeck-Traxx-Racing-Team-Peugeot-RCZ-Cup-TT-Circuit-Assen-Supercar-Challenge.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/EDFO_RB17_20170514-1110-_DFO5716-Supercar-Challenge-Red-Bull-Ring-2017.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Bart Van Den Broeck en Chris Voet zijn de algemene winnaars van de Benelux Supercar Challenge. De twee Antwerpenaren wonnen twee weekends terug nog op het TT Circuit in Assen met de Traxx Peugeot RCZ. Wij spraken met Bart Van Den Broeck.

Hoe zou je dit seizoen beschrijven?

Bart Van Den Broeck: “Het was een schitterend seizoen dat we moeilijk gaan kunnen evenaren. We hebben 16 races gereden, en we stonden 16 keer op het podium. De helft van de races hebben we ook gewonnen. Het grote succes ligt vooral aan de betrouwbaarheid van de wagen. Traxx Racing Team zorgde er telkens voor dat onze Peugeot RCZ perfect in orde was bij elke race. En dat is natuurlijk een must om een titel te behalen, samen met een beetje geluk.”

Had je verwacht dat jullie de titel gingen pakken?

Bart Van Den Broeck: Helemaal niet. We hadden gehoopt om de klasse te winnen en dat is gelukt, maar de algemene titel komt totaal onverwacht. Chris (Voet) en ik zijn er heel gelukkig mee!”

Wat zijn de plannen voor volgend seizoen?

Bart Van Den Broeck: “We weten het nog niet 100% zeker, maar we zullen waarschijnlijk in de Supercar Challenge blijven. Daarnaast willen we zoals dit jaar ook enkele races meerijden in VLN, dat valt goed te combineren.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]