Home > #Hoofdnieuws > Serderidis en Miclotte schenken J Motorsport de winst in WRC Trophy

Serderidis en Miclotte schenken J Motorsport de winst in WRC Trophy

Naast de aandacht voor onze nummer twee in het WK rally, Thierry Neuville, was er nog een Belgische équipe aan het werk in de WK rally van Wales. Jourdan Serderidis en Fred Miclotte reden er met een Citroën DS WRC van het team van de Oost-Vlaming zelf en niet zonder succes.

Serderidis en Miclotte zorgden met een mooie prestatie voor een Belgische titel in de WRC Trophy, de klasse van het WK rally voorbehouden aan WRC-wagens van de vorige generatie. Het duo was overduidelijk zeer regelmatig dit seizoen en ze klopten in de eindafrekening onder meer bekende namen als Gordan, Prokop en andere Bertelli en ze mogen daar erg fier op zijn. “Ik sluit hiermee mijn WK-carrière af”, lachte de zakenman Serderidis aan de finish, “al gaan we nog wel naar Australië om te zorgen dat Fred Miclotte ook de winnaar wordt in de WRC Trophy voor corijders.

Het zal hard werken worden voor het team J Motorsport, dat door Miclotte gerund wordt, want volgende week is het team ook actief in de Condroz, de afsluiter van het Belgische kampioenschap.

Foto: © Joost Custers