Home > Circuit > Defourny naast podium in Formula Renault 2.0 Eurocup

Defourny naast podium in Formula Renault 2.0 Eurocup

Max Defourny heeft geen goed einde weten te breien aan het seizoen in de Formula Renault 2.0 Eurocup. In de eerste race van het slotweekend in de Formula Renault 2.0 Eurocup heeft Robert Shwartzman zijn pole omgezet in een overwinning. Naast hem op het podium stonden Will Palmer en Gabriel Aubry. Onze landgenoot Max Defourny wist één plaats goed te maken en is op de zesde plaats geëindigd. Sacha Fenestraz en Robert Shwartzman wonnen de tweede en derde race, terwijl Sacha Fenestraz de titel wegkaapte. Voor Defourny verliep het niet zo goed, want hij werd mee slachtoffer van een massale crash bij de start van de tweede race en kon zijn vel nog enigszins redden met een derde plaats in de afsluiter van het seizoen. Zijn derde plaats in het kampioenschap kon hij echter niet vasthouden en vierde worden na een tweede seizoen in de Formula Renault 2.0 Eurocup, waarin hij kampioen wilde worden, is een ontgoocheling voor de jonge rijder.