Home > Rally > BRC > In een notendop: Wartique – Geusens – Condroz

In een notendop: Wartique – Geusens – Condroz

  • John Wartique zal aan de Condroz rally deelnemen aan het stuur van een Porsche 997 GT3. “Een rally die me nauw aan het hart ligt. Ik kwam hier al kijken als kind. Bovendien is het de geboortestreek van mijn vader, die onlangs overleden is”, vertelt Wartique. “De keuze van de Porsche was logisch. Ik spendeer wel 5 dagen per week aan boord van een Porsche. Ik kwam vrij vlug tot een akkoord met Timothy Van Parijs. De Porsche die ik ter beschikking heb is deze waarmee Duez al deelnam aan de Spa Rally.”
  • Polle Geusens zal aantreden met een Toyota GT86 CS-R3, dat maakte Toyota België vandaag bekend. Geusens (die hier eerder al als nulwagen reed), zal zoals steeds worden bijgestaan door co-rijder Filip Cuvelier. Het doel is het winnen van de categorie R3.
You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50