Home > Circuit > Pech voor Belgen in GT & Prototype Challenge

Pech voor Belgen in GT & Prototype Challenge

In de GT & Prototype Challenge op het TT Circuit heeft de Mercedes AMG GT3 van de Jong-de Jong gewonnen. Daarna volgt de Ligier LMP3 van Hauser-Hauser en op de derde plaats finishte de Radical SR8 van Herber-Meijer. Dat zijn meteen ook de winnaars in hun klasse, respectievelijk GT, LMP3 en CN.

Het enige Belgische duo de Cock-Joosen werd negende en voorlaatste, nadat de winnende Mercedes hun Norma M20 FC heeft aangetikt in het begin van de wedstrijd waardoor de wagen even in de box moest blijven. “Jammer, maar gelukkig heeft het incident geen te grote gevolgen voor het kampioenschap”, zegt Joosen. De titel is namelijk al binnen.

Foto © Supercar Challenge

You may also like
Circuit: Gamma racing days in september
Circuit: geen evenementen in Nederland tot 1 juni
FFSC BE: reportage Hankook Finale Races
Ford Fiesta Sprint Cup: wie van de vier?