Home > #Hoofdnieuws > Belgen kleuren seizoen 2017 Supercar Challenge

Belgen kleuren seizoen 2017 Supercar Challenge

De winnaar van de tweede finalerace van de Supercar Challenge in Assen is het team van Bogaerts-van der Aa-van Soeler met de BMW M4 Silouette. De Limburger Roger Grouwels finishte op de tweede plaats met de Porsche 991 GT3 Cup en op de derde plaats strandt het duo Sluys-Schouten met de JR BMW M4.

De eerste wagen in de Super Sport-klasse is de BMW Z4 Coupe GTR van van den Munckhof-Zumbrink. De eerste in de Sport-klasse is de Traxx Peugeot RCZ Cup van de Belgen Voet en van den Broeck. Hanne Terium werd tweede in de Super Sport 2-klasse, Patrick Lamster ging als 12e over de lijn en Jos Jansen finishte op P16.

De organisatie wist nog niet of het nu het duo Voet-van den Broeck of Sluys-Schouten algemeen kampioen is. Daarover meer later deze week. Maar toch is één ding zeker: een Belg is kampioen in de Supercar Challenge 2017!

Foto © Supercar Challenge

You may also like
Circuit: Gamma racing days in september
Circuit: geen evenementen in Nederland tot 1 juni
FFSC BE: reportage Hankook Finale Races
Ford Fiesta Sprint Cup: wie van de vier?