Home > VAS > Gevestigde waarden in 6u Noorderkempen

Gevestigde waarden in 6u Noorderkempen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De Classic rit “6 uren van de Noorderkempen”,  in en om Wuustwezel, zag vooral een bevestiging van de gevestigde waarden.

De eerste plaats in het algemene klassement ging naar Leo en Inge Rackham en de de Peugeot 205 GTi.  Zij gingen voor aan Jan Eysermans en Wim Poulmans op de Subaru Impreza. Pascal Buelens en Frank Bersipont mochten met de Volvo 240 op de derde podiumtrede.

Binnen de diverse klasses betekende dat uiteraard een zege bij de Youngtimers voor de Rackham’s, gevolgd door Eysermans-Poulmans en een derde plaats voor Dirk Vanderschoor en Luc Avonds, met de Peugeot 106 GTi.
Bij de Oldtimers was de overwinning voor Buelens-Bersipont met Steven en Jos De Man in de Matra Murena op de tweede plaats en Bart Babeliowsky met Hendrik Jaeken in de Opel Manta GSI op de derde plaats.
Rest er nog de categorie Toertimer, met een eerste plaats voor Filip Dierckx en Han De Bock Han met de Mitsubishi Lancer EVO9, voor Massa Marjo-Vandenholt Bjorn (Mitsubishi Lancer 2010) en De Weerdt Wilfried-Lauwers Hans (Citroen DS3)

De 6u van de Noorderkempen was de 3de van vier wedstrijden. De beslissing over het kampioenschap valt eind november in de Moustache Classic, in Bocholt.

 

foto’s: J.Moons

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.72″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”off” gallery_ids=”10009,10015,10016,10010,10013,10008,10007,10014,10012″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” border_style=”solid” auto=”on” auto_speed=”3000″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”