Home > #Hoofdnieuws > Hyundai zonder Sordo naar finale WRC, wat in 2018?

Hyundai zonder Sordo naar finale WRC, wat in 2018?

Mogen we ons de komende weken nog aan verrassend nieuws verwachten over de rijders van Hyundai in het WRC 2018? Volgens bronnen binnen het team zijn enkel Andreas Mikkelsen en Thierry Neuville nu al zeker van hun zitje in 2018. Een goed ingelichte bron buiten het team had het zelfs over gesprekken tussen Sébastien Ogier en Hyundai.

Het is een feit dat zowel Haydon Paddon als Dani Sordo dit seizoen niet aan de verwachtingen voldeden en dat enkel Thierry Neuville echte topprestaties leverde, echter zonder een titel als bekroning. In Australië, de laatste WRC-proef van het seizoen, zien we alvast geen Dani Sordo meer, maar wel Neuville, Paddon en Mikkelsen.

Hyundai heeft ondanks alle financiële middelen, weer een rampseizoen achter de rug, zonder titel bij de constructeurs of rijders. In Spanje, vielen alle drie de wagens na een wielbreuk uit.