Home > #Hoofdnieuws > Autosporters voor het goede doel…

Autosporters voor het goede doel…

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/10/racingshow-affiche.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Het tweede weekend van februari in 2018 ziet een speciaal evenement. In Kortrijk zal er dan een racingshow plaatsvinden, met tentoongestelde wagens, standjes en een foto-expositie.

Toen Gino Vercruysse, autosportfanaat en media-medewerker, in eigen familiekring geconfronteerd werd met de vreselijke ziekte die kanker is, besloot hij om niet bij de pakken te blijven zitten. Hij  pikte in op een initiatief van zijn medewerker Franky Devos . Samen trommelden ze contacten, vrienden en kennissen op en besloten iets te doen rond een gemeenschappelijke interesse: de autosport.

En zo rijpte het idee voor deze racingshow met foto-expositie. Deze foto’s, aangeleverd door gekende autosportfotografen en mediamensen, zullen worden ingekaderd en geveild. De opbrengsten van deze veiling, evenals de inkomsten van de racingshow, zullen worden overgemaakt aan het kinderkankerfonds.

We houden u zeker op de hoogte van dit initiatief!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]