Home > Circuit > Truex toont zich in Nascar playoffs

Truex toont zich in Nascar playoffs

In de playoffs van de NASCAR werd de eerste wedstrijd van ronde 2 afgewerkt op de ovaal van Charlotte in North-Carolina. Het werd Martin Truex Jr (Toyota) die er zijn 6de zege van het seizoen behaalde. Met deze zege is Truex al zeker van een plaats in de halve finales. Kyle Busch (Toyota), die de beide voorgaande races won, kende veel problemen en was betrokken bij meerdere ongevallen. Achter leider Truex eindigden Chase Elliott (Chevrolet) en Kevin Harvick (Ford). Zondag is er al de volgende wedstrijd, deze keer op de superspeedway van Talladega in Alabama.

 

foto: nascar.com

You may also like
In een notendop: TCR Eseries, British GT en NASCAR
In een notendop: Supercars All Star, NASCAR & EuroNascar
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
NASCAR: Kyle Larson geschorst voor onbepaalde duur na racistische uitlatingen