Home > #Hoofdnieuws > WK-titel weg na opgave Neuville

WK-titel weg na opgave Neuville

In Spanje ledigt Hyundai de kelk echt tot op de bodem. Na de opgaven van Dani Sordo en Andreas Mikkelsen gisteren, en de eerdere problemen van Thierry Neuville, staat nu ook onze landgenoot definitief aan de kant met een afgebroken wiel. Neuville gaf op aan het einde van KP16.

Weg dus ereplaats, weg punten en met wat pech pakt Ott Tänak nu ook nog de tweede plaats in het WK. Thierry Neuville en Hyundai beleven mogelijk hun meest dramatische weekend van het hele seizoen, een weekend waarin een mogelijke zege en de wereldtitels bij de rijders en de constructeurs definitief de prullenmand in mogen. Vooraan leidt Kris Meeke nog steeds, voor Sébastien Ogier en Ott Tänak.

Er resten de deelnemers nog 3 proeven.